RSS

Украинские новости

«Беркут» не пускає автобуси до Києва?

  •      89

Загін спецпідрозділу «Беркут» зупинив 2 автобуси з людьми, які їхали зі Львова до Києва, і не дозволяє їм заїхати до столиці. 

Про це заявив народний депутат Володимир Бондаренко, який приїхав на місце події — траса Київ-Житомир, недалеко від КП, повідомляє прес-служба «Батьківщини» . За його словами, людей не пускають на підставі того, що в Києві проходять акції на підтримку Юлії Тимошенко.

 Бондаренко повідомив, що загін Беркута розміщений в автобусі Богдан. «У розмові зі мною беркутівці посилалися на те, що виконують вказівку прес-служби київського главку «, — сказав депутат. «Це прямо суперечить статті 33 Конституції України, в якій чітко написано, що громадяни мають право вільно пересуватися по території України», — підкреслив Бондаренко. 

Разом з тим, представники Дніпропетровської міської організації «Батьківщина» заявляють, що в обласному управлінні ДАІ перевізники не дають дозволу на виїзд до Києва. Про це заявив агентству «Інтерфакс-Україна» у суботу керівник Дніпропетровської міськорганізації партії Максим Курячий. За його словами, більше тисячі жителів Дніпропетровська готові виїхати до Києва для підтримки Тимошенко. 

«Однак, близько 20 перевізників до яких ми звернулися з проханням організувати виїзд до Києва не змогли отримати дозвіл на виїзд від співробітників обласного ДАІ», — розповів він.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.