RSS

Украинские новости

Дожились.Левко Лук’яненко викликали на допит за святкування Дня Незалежності

  •      7

Міліція викликає народних депутатів на допити за участь у святкових заходах 24 серпня з нагоди Дня незалежності. 

Про це заявив народний депутат від БЮТ Андрій Павловський, повідомляє прес-служба «Батьківщини» . Нардеп продемонстрував журналістам повістку, якою його і ще сімнадцять народних депутатів викликають в міліцію.

 За словами А. Павловського, крім народних депутатів міліція викликає також активістів і простих громадян , які були присутні на акції 24 серпня. «Докотилися навіть до того, що в суботу викликали на допит Героя України, який боровся цю незалежність — Левко Лук’яненко, — людину, яка за незалежність була в неволі 27 років, і зараз нащадки катів знову викликають його на допит через те, що він святкував День незалежності «, — зазначив Павловський.

 Депутат вважає виклики в міліцію «цинічними», оскільки маршрут по вулиці Володимирській був рекомендований офіційно листом начальника київської міліції. «Це навмисна провокація з боку міліції з метою створення конфлікту і залякування активних громадян, щоб у них не було бажання вийти на акції протесту, коли у вересні парламент почне приймати антинародні законопроекти «, — вважає він. Павловський також зазначив, що не ходив на допит, оскільки його викликали в суботу, в офіційний вихідний .

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.