RSS

Украинские новости

Кількість київських приміських електричок скоротили: потяги переповнені

  •      18

Кількість приміських електричок Києва скоротили на два-чотири вагони. Це зробили у зв’язку з тим, що міські та райадміністрації перерахували замість 52,5 мільйонів гривень у вигляді компенсації за пільговиків близько 15-ти мільйонів гривень.

Як пише газета Сегодня , в результаті скорочення вагонів електрички переповнені пасажирами. Як пише видання, самі переповнені електрички в напрямках Ніжин, Яготин, Фастів.

«Зайти неможливо ні у вихідні, ні в будні. Зараз масово вивозять урожай, а тому ступити нікуди. А все через те, що ПЗЗ скоротила кількість вагонів. Та ще й електрички змінюють маршрут», — вважають пасажири, що дзвонили нам. На Південно-Західна залізниця це визнають.

«Так, ми скоротили з 10 до 6-8 вагонів у складі. З 852 у нас в просте 272 вагона — до них не виконаний ремонт через відсутність коштів. Це пов’язано з тим, що рай -, гір — і обладміністрації, в тому числі, Яготин, Ніжин, Фастів перерахували замість 52,5 мільйонів гривень у вигляді компенсації за пільговиків трохи більше 15 млн грн «, — сказав газеті заступник начальника Південно-Західної залізниці Віталій Жураковський.

За його словами, зараз активно ведуться роботи з підготовки швидкісного руху до Євро, через що ділянки Київ-Гребінка і Київ-Тетерів часто в ремонті.

«У зв’язку з цим буває необхідність відхилення поїздів з напрямку Дарниця-Київ-пас. На Дарниця-Петрівка-Святошино або навпаки. Але це тимчасові труднощі», — сказав Жураковський.

Як повідомлялося, Південно-західна залізниця з 23 серпня 2011 призначила курсування електропоїзда підвищеного комфорту сполученням Житомир-Київ-Житомир.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.