RSS

Украинские новости

«Батьківщина»: справа Тимошенко розвалилася

  •      0

Партія «Батьківщина» вважає оголошення 2-тижневої перерви в судовому засіданні у справі екс-прем’єра Юлії Тимошенкосвідченням того, що влада планує ще два тижні абсолютно безпідставно тримати Тимошенко в слідчому ізоляторі.

Про це йдеться в заяві партії.

«Сьогодні влада визнала, що не можуть винести вирок у газовому справі, оскільки не мають для цього жодного законного аргументу. Справа розвалилася. У той же час, зробивши 2-тижневу перерву, замовники та виконавці переслідування Тимошенко залишають її за гратами, хоча юридичних підстав для цього не існує. Тому ми вимагаємо негайно звільнити Юлію Тимошенко з-під варти », — зазначають у партії.

Однопартійці Тимошенко нагадують, що екс-прем’єр перебуває за гратами вже 38 днів, «і весь цей час влада забороняє їй пройти належне медичне обстеження , незважаючи на різке погіршення стану здоров’я «.

«Для цього знущання є тільки одне визначення: це тортури, які влада застосовує до свого головного політичного опонента. У зв’язку з цим життя Юлії Тимошенко загрожує реальна небезпека », — сказано в заяві.

У партії переконані, що «2-тижнева пауза не допоможе Януковичу сховати розвал замовного справи і ухилитися від питань щодо політичних репресій в Україні під час запланованих на цей період міжнародних візитів».

Нагадаємо, нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник переконаний, що заява про те, що відстрочення розгляду справи Тимошенко до 27 вересня свідчить про його розвалі, безпідставно і є черговою спробою дискредитувати суд .

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.