RSS

Украинские новости

«Беркут» силою відтіснив прихильників Тимошенко від наметів

  •      23

Працівники спецпідрозділу міліції «Беркут» почали застосовувати фізичну силу до громадян, які намагаються встановити намети на підтримку Юлії Тимошенко на протилежній від Печерського райсуду стороні Хрещатика.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВО «Батьківщина».

Понад 100 працівників «Беркута» взяли в кільце двадцять членів Комітету учасників помаранчевої революції і почали їх бити.

«Беркут» знаходиться в повному обмундируванні: у шоломах, з кийками та газовими балончиками. Перед цим організатори повідомили співробітникам міліції, що акція законна і продемонстрували офіційну заявку на проведення мирної акції на Хрещатику », — йдеться в повідомленні партії.

Також, в прес-службі зазначили, що перед цим члени Комітету учасників помаранчевої революції намагалися встановити намети, однак, ця спроба була зупинена представниками МВС, які оточили людей, ставши ногами на конструкції наметів.

«Після цього люди сіли на тротуар, тримаючи в руках плакати з написами:« Ми не чинимо опір! »,« Україна — долю, політв’язням — свободу! », А також плакати з переліком статей Конституції, які надають громадянам право на мирні збори», — додають у партії.

Нагадаємо, днями під час демонтажу наметів , які були встановлені на протилежному від Печерського райсуду стороні Хрещатика, представники правоохоронних органів побилися з прихильниками Тимошенко. Тоді були заарештували сімох активістів. Згодом п’ятьох з них відпустили.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.