RSS

Украинские новости

HTC подала в суд на Apple, через патенти Google

  •      10

Тайванський виробник смартфонів, компанія HTC подала позов проти компанії Apple, використовуючи як аргумент патенти Google.

Компанія направила новий позов до федерального суду штату Делавер, а також доповнила текст скарги на Apple, яку раніше подала в Комісію з міжнародної торгівлі США.

Третій за величиною в світі виробник смартфонів судиться з Apple  з березня минулого року . Обидві компанії звинувачують один одного у порушенні різних патентів. На цей раз HTC стверджує, що Apple порушила патенти, які тайванська компанія придбала минулого тижня у інтернет-гіганта Google.

На думку HTC, описані в патентах розробки, зокрема, технологія бездротового зв’язку Wi-Fi, а також процесорні технології незаконно застосовуються в комп’ютерах Mac, плеєрах iPod, смартфонах iPhone і планшетах iPad.

«Ми вважаємо конкуренцію корисною, але при цьому учасники ринку повинні створювати свої власні оригінальні технології, а не використовувати наші», — парирувала Apple, у минулому році сама звинуватила HTC у порушенні 20 патентів.

На думку аналітиків, той факт, що на цей раз HTC використовував у судовій війні з Apple патенти Google, може говорити про те, що битва виходить на новий рівень. «Починається битва Apple проти Android, — заявив в інтерв’ю Бі-бі-сі аналітик Charlton Media Group Тім Чарлтон. — Google намагається битися з Apple опосередковано за допомогою HTC».

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.