RSS

Украинские новости

Півмільйона українців вклали гроші в нову піраміду Мавроді

  •      1

Вже півмільйона українців вклали свої гроші в нову фінансову піраміду Сергія Мавроді — МММ-2011.

«Попередження. Це фінансова піраміда. Беручи участь в ній, ви ризикуєте вкрай і можете втратити в будь-який момент всі свої гроші», — таке повідомлення зустрічає всіх відвідувачів офіційного сайту МММ-2011, який з’явився на початку року в Росії, а з вересня масовано рекламується в Україну.

Сьогодні тільки в Києві розміщено 100 білбордів із промо сайта, його реклама висить у кожному вагоні метро , а на столичному асфальті надрукували 130 трафаретів з трьома буквами. З’явилися банери і в соцмережах, а за підрахунками Артема Біденка, керівника Асоціації зовнішньої реклами, бюджет цієї акції лише на вересень складе 200-280 тис. грн.

Вся ця активність привернула увагу влади, і нагадує, що 19 вересня представники Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг заявили, що МММ-2011 діє незаконно.

Подібна реакція на рекламу начебто звичайного інтернет-сайту невипадкова, адже нинішня МММ — «дочка» знаменитої на початку 1990-х років фінансової піраміди, створеної москвичем Сергієм Мавроді і охопила своєю діяльністю майже весь пострадянський простір.

Зазначимо, що доля тієї МММ сумна — мільйони розорилися вкладників і тюремний термін для її творця, але через 17 років після краху невгамовний Мавроді, створив нову піраміду — віртуальну.

Мавроді, якого Борис Гризлов, спікер російської держдуми, нещодавно назвав «людиною з непогашеною судимістю і дуже нехорошою долею», чесно попереджає потенційних вкладників: грати в МММ небезпечно.

Однак у Мавроді є аргумент не тільки contra, а й Prо: колишня піраміда приваблювала вкладників щомісячним доходом на рівні 100%, але і нова структура не відстає: 20-60% на місяць — такі дивіденди обіцяє Мавроді тим, хто не злякався його схеми.

Сам Мавроді пояснив популярність свого чергового дітища тим, що люди довіряють йому і знають : насправді справжніми винуватцями розвалу перший МММ були держоргани.Мовляв, поки влада не спокусилися на капітал піраміди, у неї було 15 млн учасників, а оборот становив третину бюджету Російської Федерації.

За матеріалами korrespondent.net

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.