RSS

Украинские новости

Томенко розповів про схеми захоплення «регіоналами» чужого бізнесу

  •      4

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що влада перетворює підприємців в майбутню рушійну силу протестних акцій, повідомили в прес-службі політика, пише Rupor .

«Сьогодні представники правлячої фінансово-політичної групи використовують міліцію спільно з кримінальними елементами для захоплення найбільш привабливих підприємств і об’єктів бізнесу », — заявив Микола Томенко.

 «Принцип дуже простий: якщо ви представник бізнесу і співпрацюєте з Партією регіонів, то повинні поділитися частиною свого бізнесу (у різних ситуаціях від 10% до 30%), якщо ж ви не співпрацюєте з владою, або ще гірше — підтримуєте опозицію, — то повинні віддати 70% свого бізнесу », — пояснив віце-спікер. 

За його словами, підприємців, які не погоджуються на такі «справедливі» відносини з правлячою і спрямовуючої фінансово-політичною групою в Україну, чекають підпали, обшуки, нападу. Микола Томенко підсумував, що в «країні відбувається не стільки перерозподіл бізнесу, скільки фактично його захоплення».

 Він зазначив, що малий бізнес практично знищений неадекватним Податковим кодексом, а середній сьогодні знаходиться в стадії такого «перерозподілу». «Влада залишила бізнесу два варіанти: або бігти з країни, або готуватися до протесту», — підкреслив віце-спікер. «Таким чином , як не дивно, головною рушійною силою протесту проти влади найближчим часом можуть стати не соціально-незахищені, а в першу чергу бізнес », — вважає Томенко. 

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.