RSS

Украинские новости

У мультсеріалі «Сімпсони» висміяли Януковича

  •      211

Режисери культового американського мультсеріалу «Сімпсони» в першій серії 23 сезону посміялися над образом, у якому можна вгадати Віктора Януковича.

«Людина, схожий на українського президента, став далеко не першим об’єктом для насмішок відомого режисера Метта Гроунінга. За двадцять три роки, поки виходить серіал, у ньому нещадно стьобався з президентів: від Рейгана з Горбачовим до Клінтона з Обамою», — пише «Главком «.

Одним з персонажів нового епізоду став якийсь Віктор. «Він має міцну фігуру, обличчя з досить грубими рисами. Сидить цей Віктор в столиці України Києві, десь недалеко від Майдану Незалежності, у величезному кабінеті. Його охороняють кілька озброєних до зубів охоронців. Помічник вчить його користуватися комп’ютером та Інтернетом», — йдеться в статті.

В одному з епізодів Віктор переглядає свою електронну пошту і дуже радіє тому, що співачка Бейонсе погодилася заспівати на дні народження його дочки. «Не важко здогадатися, що під образом дочки може ховатися Рінат Ахметов, а день народження — відкриття стадіону» Донбас Арена «, на якому і співала зірка в 2009 році», — припускає автор.

«Ще один показовий епізод мультфільму — історія з дружиною Віктора. Вона в кадрі з’являється лише раз, але дуже не вчасно. На що Віктор обурено гаркає на неї -» Я ж наказав тобі сидіти у своїй кімнаті «. Очевидно, навіть в Штатах вже все знають історію про фактичну висилку Людмили Янукович до Донецька «, — пише видання.

The Simpsons S23E01 Jetvis Studio с Видео bigmir)net.

«Образ Україна з її Віктором, який склався в США і був втілений творцями» Сімпсонів «, не радує: країна, де заправляє всім гангстер, який не вміє толком користуватися комп’ютером та Інтернетом», — підсумовує видання.

Зазначимо, колишній прем’єр-міністр України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко стала героїнею японського мультсеріалу. Крім Тимошенко, героями мультсеріалу також стали прем’єр-міністр РФ Володимир Путін, колишній президент США Джорж Буш та інші відомі світові політики.

У 2009 році на грузинському телебаченні з’явився сатиричний мультфільм «Самсонадзе», в якому засвітився Володимир Путін.

А в травні 2011 року хітом Інтернету стала перша серія коміксів про Путіна. Політик виступає в ролі Людини-як-все, що перемагає зомбі з синіми відерцями на головах і знешкоджує бомбу в автобусі. У помічниках у супергероя Путіна — «наночеловек», який вміє перетворюватися на ведмедя, в якому дуже легко дізнатися російського президента Дмитра Медведєва.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.