RSS

Украинские новости

Янукович провалив візит до Росії

  •      17

Спроба наскоком вирішити найгостріші питання візитом в Кремль для Президента України Віктора Януковича не увінчалася успіхом.

 «Янукович повернувся до Києва — і це вся інформація про візит», — стверджує керівник українського Інституту публічної політики Віктор Чумак.

 За його словами, «Медведєв і Путін особисто повідомили про прийняте рішення, хто з них буде балотуватися на пост президента — Путін. І це дуже погано для Януковича, команда якого, схоже, щиро вважала, що в російському тандемі існує суперництво, внутрішня конкуренція », — пише «Дело» . 

На думку політолога, «на нинішнього президента РФ робилися серйозні ставки». Крім того, « євроінтеграція неприйнятна для будь-якого російського лідера, оскільки вона руйнує концепцію російського світу. І якщо хтось в Києві вважав, що ця ідея цінна тільки для Путіна, то тепер очевидно, що все це — міф ». 

На думку Чумака, зближення з ЄС стає не тільки заповітною мрією великих українських бізнес-груп, зацікавлених в остаточній легалізації і виході на нові ринки, а й життєво важливою метою для влади. Газове питання, на поступки в якому Києву тепер не доводиться сподіватися, — відображення більш складних проблем ». 

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.