RSS

Украинские новости

«Беркут» побив журналістку під час зіткнень на Хрещатику

  •      11

Під час зіткнень під будівлею Печерського райсуду 11 жовтня один із співробітників спецпідрозділу «Беркут» вдарив фотографа журналу «Корреспондент» Наталію Кравчук по обличчю.

«Злі сьогодні люди на Майдані, особливо менти. Разом: два рази отримала в око, спочатку в лівий, потім у правий, пару раз били по ногах і найнеприємніше — коліном під зад. І це все від здоровенних, сильних чоловіків у формі» , — написала сама потерпіла на своїй сторінці в Facebook.

Свідками інциденту було знаходилися поблизу фотографи та журналісти.

«Вчора я побачив, як б’ють наших …Співробітник «Беркута» вдарив по камері нашого колегу без видимої на те причини і зробив він це усвідомлено! Коли людина знімає, він може не помітити удару в обличчя, удару по камері … таке буває … але! Наш колега — Наташа Кравчук!Дівчину по обличчю … За те що знімала … герой позначений на знімку. Добре що не ногою …», — пише в Facebook фотограф Максим Дондюк.

«Не залишимо цей випадок без уваги», — заявив на своєму профілі на Facebook фотограф Олексій Фурман, також спостерігав подію.

Нагадаємо, вчора, 11 жовтня, на Хрещатику відбулися зіткнення між міліцією і прихильниками екс-прем’єра Юлії Тимошенко .

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.