RSS

Украинские новости

ЄС розраховує на апеляцію у справі Тимошенко

  •      1

Штефан Фюле

Комісар ЄС з розширення і європейської політики сусідства Штефан Фюле заявив, що не вважає процес над Юлією Тимошенко завершеним.

Таку заяву єврокомісар зробила у вівторок, після того як стало відомо про рішення Печерського районного суду Києва, який визнав Юлію Тимошенко винною у скоєнні злочину передбаченого ст. 365 ч. 3 КК «Зловживання службовим положенням» , пише «Комерсант-Україна» .

«Процес ще не закінчився, є ще процес апеляції, і я буду чітко за цим стежити. Ми все ще віримо, що рішення може бути знайдене », — заявив пан Фюле під час спілкування з журналістами в Брюсселі.

«Ми багато уваги приділяємо судового процесу проти екс-прем’єр-міністра України, ми наполягаємо на прозорості, чесному судовому процесі, який має співвідноситися з демократичними принципами. Але наші зауваження (для української влади) будуть виходити за рамки цього. — Попередив єврокомісар. — Україні всього в декількох кроках від завершення угоди про асоціацію і мова не тільки про торгівлю, бізнесі, навколишньому середовищу, а й демократичних процесах ».

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.