RSS

Украинские новости

За провал операції в Одесі Могилів звинувачує Луценка

  •      1

Однією з основних причин загибелі 2 міліціонерів і поранення 4 при затриманні підозрюваних у замовному вбивстві в Одеській області було те, що правоохоронці були недостатньо озброєні і навчені для проведення подібних спецоперацій.

Про це міністр внутрішніх справ УкраїниАнатолій Могильов сказав на парламентських слуханнях.

Міністр з сарказмом у голосі наголосив, що коли в 2005 році до керівництва міліції прийшли «спеціалісти», то в підрозділі «Беркут» були ліквідовані штурмові підрозділи, і тоді «вилучили всі серйозна зброя — вибухівку, гранатомети». Як відомо, в лютому 2005 року міністром внутрішніх справ України був призначений Юрій Луценко.

«І під тією« революційною хвилею »якихось змін з« Беркута »зробили ППС», — додав він.

За його словами, це одна з причин «тієї трагедія, яка сталася в Одесі».

Зокрема Могильов підкреслив, що протягом усіх цих років «було ліквідовано навчання проведення спецоперацій і в підсумку до проявів тероризму наші підрозділи виявилися неготовими зовсім».

Міністр підкреслив, що для штурму в Одесі «ми по крихтах збирали те озброєння, яке необхідно для проведення спецоперації».

Нагадаємо, в ніч на 30 вересня, в Одеській області при затриманні злочинців у перестрілці загинули двоє правоохоронців, ще четверо були поранені. Стріляли зловмисники зникли з місця події.

1 жовтня їх місцезнаходження було встановлено, і в Одесі почалася спецоперація по затриманню, в ході якої міліціонери ліквідували 2 підозрюваних, третьому вдалося втекти

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.