RSS

Украинские новости

Азаров не вірить у падіння свого рейтингу: «Це все несерйозно»

  •      3

Прем’єр-міністр Микола Азаров заявляє, що не звертає уваги на рейтинги. 

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ . «По-перше, я знаю, як вони складаються, знаю коло людей, які їх складають і дають оцінки, знаю їх симпатії і антипатії», — написав М. Азаров . «Тому це все несерйозно», — підкреслив він. 

Нагадаємо, результати всеукраїнського опитування, проведеного Українським демократичним колом на замовлення Інституту політики, показали, що з травня 2010 року рівень довіри до президента Віктора Януковича знизився на 36,3% (з 61, 6% до 25,3%), кількість тих, хто не довіряє йому, збільшилася на 37,9% (з 32,2% до 70,1%). 

Аналогічна ситуація і з рейтингом прем’єр-міністра Миколи Азарова: опитування показало, що довіра до нього впало на 30% (з 49% до 19%); недовіру виросло на 38,7% (з 37,3% до 76%). Разом з тим, результати дослідження, проведеного Центром Разумкова 9-16 грудня, показали, що до категорії «Розчарування року» потрапили лише представники влади: президент Янукович — 32,3%, віце-прем’єр Сергій Тігіпко — 11,7%, прем’єр-міністр Микола Азаров — 8,3%.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.