RSS

Украинские новости

Регіонал: Януковичу треба вклонитися і сказати спасибі

  •      3

Президент України Віктор Янукович — один з небагатьох політичних діячів, який робить реальні кроки для об’єднання Україну в соборну, вільну і єдину державу. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко , коментуючи заяви опозиції щодо указу президента з приводу об’єднання Дня Свободи з Днем Соборності України.

«Я думаю, що в опозиції почалося недоумкуватість і слабкість думки, що переростає в пронос антидержавних виступів. Президент Янукович виступає як державник з великої літери, який не просто словами, а кожним конкретним дією намагається об’єднати державу з розрізненої ковдри з клаптиків в одне ціле соборну державу », — зазначив Колесніченко.

За його словами в коментарі до указу дуже чітко сказано, що соборність і свобода — це синоніми, це два кінці однієї мети української держави. «Тому нормальний і розумна людина з натхненням сприймає це як свято, яке об’єднує всю Україну. А те, що зробив Ющенко, коли створив якесь окреме свято свободи не зрозуміло на честь чого і для чого, вже ніхто не святкує, то всі аналітики чітко сказали, що цей указ президента Ющенко розколював країну і людей.

Тому треба тільки вклонитися президенту Януковичу і сказати спасибі. Це один з небагатьох діячів, який за останні 20 років робить реальні кроки для об’єднання Україну в соборну, вільну, єдина держава », — підкреслив політик. Нагадаємо, сьогодні президент України Віктор Янукович скасував День свободи 22 листопада і День соборності 22 січня і заснував нове свято День соборності і свободи, який відзначатиметься 22 січня.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.