RSS

Украинские новости

Актор Олександр Пороховщиков знайшовся на дачі

  •      5

Актор Олександр Пороховщиков, про зникнення якого 23 січня повідомила його дружина Ірина, знайшовся на дачі. В інтерв’ю радіостанції «Комсомольская правда», актор розповів, що провів на дачі три дні «без всякого звуку».

За словами артиста, він дуже сильно втомився, оскільки у нього багато роботи і складності будинку.Втомившись, Пороховщиков вирішив відпочити на дачі. Хвилювання дружини, яка вирішила, що з ним щось сталося, артист пояснив тим, що близько трьох місяців тому в нього заболіло серце і він опинився в лікарні.

23 січня на телеканалі РЕН ТВ у програмі «Новини 24» був показаний сюжет, в якому дружина Пороховщикова повідомила про те, що актор пропав без вісті. Ірина також заявила, що збирається звернутися в поліцію, яка, як пізніше розповів Пороховщиков, і знайшла його на дачі.

Актор Олександр Пороховщиков служив у Московському академічному театрі Сатири, а також у Театрі на Таганці. Зараз актор числиться в трупі в Московського театру імені Пушкіна. Він відомий по роботах у таких фільмах, як «Зірка привабливого щастя», «Свій серед чужих, чужий серед своїх», «Діаманти для диктатури пролетаріату» і «Ворошиловський стрілок».

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.