RSS

Украинские новости

Даішники застосували до водія сльозогінний газ

  •      2

У Тернопільській області працівники міліції почали службову перевірку в зв’язку зі скаргою на те, що співробітники ДАІ застосували проти водія сльозогінний газ.

 Як повідомив старший інспектор обласної Державтоінспекції Микола Лецкалюк, після звернення водія розпочато перевірку щодо двох працівників ДАІ Теребовлянського райвідділу міліції. «Буде опитано заявник, наші співробітники. Якщо їх провина підтвердиться, стосовно них будуть прийняті кардинальні заходи », — сказав Лецкалюк.

 У секторі громадських зв’язків обласного управління міліції додали, що службове розслідування, яке розпочато після звернення водія з приводу подій 16 січня, перебуває на особистому контролі у керівництва УМВС області . 

Сам потерпілий у відеоролику, розміщеному їм на YouTube, повідомляє, що вже залучив адвоката, який буде відстоювати його інтереси в даній ситуації. У відео, знятому водієм, також можна побачити протягом інциденту. Зокрема, як показано в ролику, співробітники ДАІ зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху.

 Вони наказували водієві вийти з автомобіля, але той відмовлявся. Потім один з інспекторів протиснувся в бокове вікно газовий балончик і почав розпилювати в салон газ. 

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.