RSS

Украинские новости

Ландик: В російському СІЗО всі дивилися порно з Коршунової

  •      113

Депутат Луганської міськради Роман Ландик обурений тим, в якому світлі українські журналісти виставили його, і в якому — Марію Коршунову.

 «У Росії такого немає — там в газетах писали про версії, думках, зовсім не так, як у нас -» побив «,» по-звірячому «…

Слово» бійка «нав’язали журналісти, в показаннях його немає. Потім нав’язали, що вона «модель» — яка модель, порносайту? «, — сказав Ландик в інтерв’ю луганському інтернет-виданню.

За словами Ландика, в Луганську «її фото бачили всi». І додав, що є не тільки знімки, а й відео. «У Росії в СІЗО є телефони, якщо дозволив слідчий або суддя, засудженим можна дзвонити всім. Але не можна DVD — так вони через телефони викачують фільми, підключають до телевізора, там всі дивилися цю порнуху», — запевняє він.

Він також розповів, що після затримання в Краснодарі і до приїзду в Київ в цілому він побував в 5 тюрмах Росії і двох українських СІЗО — у Луганську та Харкові.

Він зазначив, що російські правоохоронці були шоковані, що його оголосили в міжнародний розшук через хуліганство. «У Курськ приїхав, замначальника в’язниці якiй був в шоці, що через хуліганство мене оголосили в розшук. У них за хуліганство можуть протримати до ранку, поки не протверезишся, оштрафувати і відпустити», — згадав Ландик.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.