RSS

Украинские новости

У Києві активісти «ультрас» почали полювання на педофілів. ВІДЕО

  •      98

У Києві футбольні «ультрас» вирішили наслідувати приклад активістів з Росії, зайнявшись боротьбою з педофілами. Активісти реєструються у соціальних мережах і чатах під ніками, які передбачають неповнолітніх дівчаток, і запрошують чоловіків на побачення.

Про це повідомляє голова громадської організації «Український рух проти імміграції» (УРПНІ) Ярослав Дунаєв  koordinatorudpn .

На цьому тижні з’явився перший відеоролик:


«Полювання на педофілів у Києві» — так назвали активісти руху відео, на якому показані обличчя чоловіків, які побажали розважитися з підставною 11-річної Оленою.

У ролику зняті троє чоловіків. З першим з них, Ярославом, активісти зустрілися біля переходу, де чоловік чекав дівчинку. Активісти відразу напали на нього з питаннями, кого він чекає.Той у підсумку зізнався, що — дівчинку, і озвучив непристойні речі, які збирався з нею створити.

Більше того, він сказав, що працює фельдшером на швидкій! Другим виявився 28-річний директор фірми Андрій. Його активісти зловили в тому ж місці за кермом «Ланоса». Особа хлопця також показано в ролику. Його 23-річний тезка, як показує листування, відразу почав робити непристойні пропозиції дівчинці.

Потім запропонував зняти квартиру. На місці зустрічі його чекали активісти. Вони йому сказали, судячи з відео, що, якщо той не назветься і буде мовчати, його поб’ють. Той відмовився, за що отримав удар в око », — зазначає Дунаєв.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.