RSS

Украинские новости

Главі «тушок» Рибакову вимагають виділити охорону

  •      8

Депутат харківської обласної ради Іван Варченко звернувся до глави МВС і СБУ з проханням надати охорону голові фракції «Реформи заради майбутнього» Ігорю Рибакову.

У своєму листі він зокрема пише: «Як громадянин України, знайомий з її новітньою історією, прошу вас сприяти захисту життя і пересування народного депутата Верховної Ради України Ігоря Рибакова , забезпечити йому додаткову охорону «.

Депутат упевнений, що: «Оприлюднені народним депутатом Романом Забзалюком частина записів про підкуп депутатів демонструє хорошу обізнаність Рибакова про те, яким чином формувалася парламентська більшість протягом останніх двох років, на яких моральних і етичних принципах, а також у чому полягає ідея «любові до України» в розумінні депутатів-перебіжчиків.

Очевидно вже з представлених коротких витримок записів за свідомим процесом по дискредитації органу влади в Україні — Верховної Ради стоять конкретні вищі посадові особи в державі. Рибаков про це знає і називає імена «. Депутат зазначив: «Доля свідків у резонансних справах Гонгадзе-Кучми, Кірпи , Кравченко незавидна, оскільки не всі з них дожили до суду. Саме тому важлива охорона Рибакова як носій інформації, свідка в майбутньому процесі над сьогоднішнім злочинцями у владі, тим, хто ганьбить країну «, — підсумував він.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.