RSS

Украинские новости

Група Рибакова — це чистилище перед відстійником Партії регіонів, де збирається весь непотріб, — Гримчак

  •      1

«На записах Романа Забзалюка є інформація про те, що ці люди щомісяця отримують зарплату — по 20-25 тисяч не гривень, а доларів. Зрозуміло, що це досить великі гроші. Не думаю, що завтра все проявлять принциповість і скажуть: » Ми пішли, тому що нам погано «. Не для того вони раніше йшли зі своїх фракцій. Тим більше, що до завершення нинішньої каденції залишилося півроку. Зараз вони» останнім акордом «будуть заробляти гроші на безбідну старість», — зазначив він.

За словами депутата, керівника групи «Реформи заради майбутнього» Ігоря Рибакова за ситуацію з підкупом депутатів «по голові не погладили».

«Представники групи розповідали, що пожертвували на Забзалюка свою зарплату. Нагадаю, це 14 000 гривень. Наберіть навіть 20 депутатів з 14 000, є сумніви, що це буде 100 тисяч доларів», — зазначив Гримчак.

Політик звернув увагу, що раніше всі знали, що переходи депутатів з фракцій відбуваються за гроші.

«В суспільстві має з’явитися розуміння, що будь-який перехід для політика — це клеймо на все життя. У нас зараз є такі, які побували у всіх фракціях. Зрозуміло, що Партія регіонів — це відстійник політиків, куди збирається весь непотріб. А група Рибакова була якимсь чистилищем «, — додав» нунсівець «.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.