RSS

Украинские новости

Колесников «наїхав» на журналіста за «неправильні» питання

  •      20

Віце-прем’єр — міністр інфраструктури Борис Колесников звинуватив спеціального кореспондента телеканалу ZIK Мар’яну П’єцух в «журналістському рекеті». Про це заявила сама журналістка, передає INTV . 

П’єцух розповіла, що розмова відбувалася в кабінеті Колеснікова, куди вона була запрошена прес-секретарем чиновника Юрієм Громницьким після інциденту на брифінгу. «Прес-секретар звинуватив мене в небаченої невихованості, оскільки я задала його шефу питання не по темі брифінгу. 

Але чомусь після нашої перепалки він сам подзвонив і запропонував оперативне коротке інтерв’ю з Колесніковим », — зазначила П’єцух і уточнила, що її питання стосувалося можливої ​​передачі Львівського аеропорту, на який було витрачено 4 млрд. гривень з держбюджету, в приватні руки. Під час розмови в кабінеті Колеснікова, як зазначає журналістка, і чиновник, і його прес-секретар постійно робили їй зауваження. 

«Під час і після запису і Колесніков, і його прес-секретар дали мені триста разів зрозуміти, що мені має бути соромно за все питання, які я ставлю, і через таких, як я, імідж України у світі падає », — зазначила П’єцух. Вона також написала, що Громницький став її повчати і говорити, що за таку поведінку в Європі у неї були б проблеми. «На це я здивовано відповіла, що в Польщі чомусь у мене проблем таких не було. На що він сказав, що Польща — це не Європа », — розповіла П’єцух. Вона також зазначила, що розмова паралельно записувався оператором Бориса Колесникова. «Я так розумію для позову в суд, коли що», — написала П’єцух. 

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.