RSS

Украинские новости

Общественные организации созданные регионалами, готовят страну к развороту в АзиюГромадські організації створені регіоналами, готують країну до розвороту в Азію

  •      25

Общественные организации Украины налаживают диалог по созданию Евразийского союза, —  не без удивления пишет Молдавское издание «Коммерсант PLUS».

В Луганске состоялась конференция на тему «Роль общественных организаций стран СНГ в реализации программы В.Путина по созданию Евразийского союза». Участники конференции обсудили перспективы вхождения Украины в Евразийский союз, а также влияние общественных организаций стран СНГ на процессы формирования и развития Евразийского союза.

Главный редактор газеты «XXI вeк», советник-консультант Координационного совета общественных организаций Евразийского союза (стран СНГ) от Украины по связям со СМИ Юрий Юров отметил, что идея Евразийского союза является достаточно популярной и ее давно обсуждают во всех странах СНГ как руководители государств, так и общественники.

«Существующая гражданская инициатива общественных организаций по пропаганде идеи Евразийского союза ставит перед собой цель показать властям, что граждане наших стран эту идею поддерживают», — подчеркнул Юров.

Он отметил, что немалую роль в создании Евразийского союза играют представители средств массовой информации, которые должны донести до населения перспективы, которые получат страны в случае объединения в Евразийский союз.

В свою очередь сопредседатель Координационного совета общественных организаций Евразийского союза (стран СНГ) от Украины, координатор Гражданской инициативы «НЛО» («Небезразличные люди, объединяйтесь») Владислав Кривобоков пояснил, что сегодня перед украинцами стоит выбор между Европейским и Евразийским союзами.

«Понятно, что в Западной Украине население выступает за вступление страны в Европейский союз, но здесь, на Востоке, ратуют за Евразийский союз», — отметил Кривобоков. Поэтому, по его мнению, общественные организации должны налаживать диалог между теми, кто против Евразийского союза, и теми, кто за него, — чтобы прийти к истине. «Залогом успеха этого процесса является то, что на постсоветском пространстве появился наднациональный лидер.

Это Владимир Путин, который взял на себя обязательство по реализации некоторых инициатив, и, кроме того, появились организации, которые понимают его идеи и пытаются их реализовать», — заявил  Владислав Кривобоков. Он также добавил: «Я уверен, что Украина — это независимое государство, которое должно интегрироваться в Евразийское пространство как целостный, полноценный субъект, потому что Украина на сегодня является душой Евразийского союза».

По мнению Кривобокова, залогом успешной реализации Евразийского союза станет построение гражданского общества в странах-участницах. При этом Украина – это единое государство, которое должно интегрироваться в Евразийский союз как полноценный субъект.

Координатор гражданской инициативы «Донбасс за Евразийский союз» в составе «Интернациональной России» Антон Бредихин  (представляет г.Ростов-на-Дону) считает, что, выбрав европейский путь интеграции, Украина не сможет стать полноправным членом ЕС — ее будут использовать в основном как рынок сбыта.

«Россия предлагает другой вариант интеграции на постсоветском пространстве. Евразийский союз — это отнюдь не та страшилка, которой запугивают украинский народ, это отнюдь не СССР. В данном случае интеграция будет идти по направлениям, которые актуальны, которые предоставляют равные права всем участникам интеграционного объединения. И здесь Украина будет выступать не в роли младшего брата, а в роли равноправного партнера», — считает  Антон Бредихин.Громадські організації Україна налагоджують діалог зі створення Євразійського союзу, — не без подиву пише Молдавське видання «Комерсант PLUS».

У Луганську відбулася конференція на тему «Роль громадських організацій країн СНД в реалізації програми В.Путіна щодо створення Євразійського союзу». Учасники конференції обговорили перспективи входження України в Євразійський союз, а також вплив громадських організацій країн СНД на процеси формування та розвитку Євразійського союзу.

Головний редактор газети «XXI вeк», радник-консультант Координаційної ради громадських організацій Євразійського союзу (країн СНД) від України у зв’язках зі ЗМІ Юрій Юров відзначив, що ідея Євразійського союзу є досить популярною і її давно обговорюють у всіх країнах СНД як керівники держав, так і громадські.

«Існуюча громадянська ініціатива громадських організацій з пропаганди ідеї Євразійського союзу ставить перед собою мету показати владі, що громадяни наших країн цю ідею підтримують», — підкреслив Юров.

Він зазначив, що чималу роль у створенні Євразійського союзу грають представники засобів масової інформації, які повинні донести до населення перспективи, які отримають країни в разі об’єднання в Євразійський союз.

У свою чергу співголова Координаційної ради громадських організацій Євразійського союзу (країн СНД) від України, координатор Громадянської ініціативи «НЛО» («Небайдужі люди, об’єднуйтеся») Владислав Кривобоков пояснив, що сьогодні перед українцями стоїть вибір між Європейським та Євразійським союзами.

«Зрозуміло, що в Західній Україні населення виступає за вступ країни до Європейського союзу, але тут, на Сході, ратують за Євразійський союз», — зазначив Кривобоков. Тому, на його думку, громадські організації повинні налагоджувати діалог між тими, хто проти Євразійського союзу, і тими, хто за нього, — щоб прийти до істини. «Запорукою успіху цього процесу є те, що на пострадянському просторі з’явився наднаціональний лідер.

Це Володимир Путін, який взяв на себе зобов’язання по реалізації деяких ініціатив, і, крім того, з’явилися організації, які розуміють його ідеї і намагаються їх реалізувати », — заявив Владислав Кривобоков. Він також додав: «Я впевнений, що Україна — це незалежна держава, яка повинна інтегруватися в Євразійське простір як цілісний, повноцінний суб’єкт, тому що Україні на сьогодні є душею Євразійського союзу».

На думку Кривобокова, запорукою успішної реалізації Євразійського союзу стане побудова громадянського суспільства в країнах-учасницях. При цьому Україні — це єдина держава, яка повинна інтегруватися в Євразійський союз як повноцінний суб’єкт.

Координатор громадянської ініціативи «Донбас за Євразійський союз» в складі «Інтернаціональної Росії» Антон Бредіхін (представляє м.Ростов-на-Дону) вважає, що, вибравши європейський шлях інтеграції, Україна не зможе стати повноправним членом ЄС — її будуть використовувати в основному як ринок збуту.

«Росія пропонує інший варіант інтеграції на пострадянському просторі. Євразійський союз — це аж ніяк не та страшилка, якою залякують український народ, це аж ніяк не СРСР. В даному випадку інтеграція буде йти за напрямами, які актуальні, які надають рівні права всім учасникам інтеграційного об’єднання. І тут Україні буде виступати не в ролі молодшого брата, а в ролі рівноправного партнера », — вважає Антон Бредіхін.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.