RSS

Украинские новости

Штаб «Блоку Петра Порошенка» у Львові хоче судитися з кандидатом від «Народного фронту». Фото

  •      53



Кандидат в народні депутати по 115-му (Сихівському) виборчому окрузі Іван Васюник (від «Народного фронту») стилізує свою агітацію повністю під рекламу «Блоку Петра Порошенка». Через це у штабі пропрезидентського блоку у Львові вивчають юридичну можливість подати позов на Васюника, повідомив керівник львівського обласного штабу «Блоку Петра Порошенка» Петро Адамик.

«Що стосується 115-го виборчого округу, наголошую: у цьому окрузі ми підтримуємо виключно незалежного кандидата Дмитра Добродомова», – зазначив Петро Адамик, інформує Гал-інфо.

1324847_1363312

1324847_1363311

Раніше місцеві ЗМІ поширювали інформацію про те, що «Блок Петра Порошенка» підтримує кандидатуру Івана Васюника. Натомість у самому штабі пропрезидентського блоку наголосили, що підтримують у 115-му окрузі Дмитра Добродомова.

Як відомо, телеведучий та гендиректором телекомпанії ZIK Дмитро Добродомов йде на парламентські вибори у 115-му виборчому окрузі (Сихівський район Львова) як незалежний кандидат. Його підтримує, зокрема, Радикальна партія Олега Ляшка. Також про підтримку заявляли «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, «Блок Петра Порошенка», «Народна Самооборона».

Джерело


Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.