RSS

Украинские новости

У Нiдерландах опiзнали 262 жертви катастрофи Боiнга на Донбасi: випуск 19:00 (видео)

  •      4

Бойовики обстрілюють населені пункти і блокпости сил АТО в Попаснянському районі Луганської області. Крім того, терористи обстрілюють з артилерійської зброї блокпост українських бійців між селами Троїцьке і Калинове. Про це повідомляють в МВС.

Поблизу Маріуполя зосереджується російська військова техніка і спецпризначенці з Північної Осетії. Заявляють в РНБО. Ситуацію в Маріуполі повністю контролюють українські військові. Тривають роботи з інженерного облаштування оборони міста, проводять активний пошук і знешкодження диверсійних груп.

За весь час АТО загинули 946 військових і добровольців. Про це повідомив Президент України Петро Порошенко. Також він додав — тисяча загиблих під Іловайськом — це брехня Кремля.

Швейцарія готова організувати зустріч президентів України і Росії Петра Порошенка та Володимира Путіна для врегулювання ситуації на Донбасі. Про це заявив глава ОБСЄ Дідьє Буркхальтер. І зазначив — треба підтримувати політичний процес з вирішення ситуації в Україні. Аби врегулювати конфлікт, а не заморозити його.

У Нідерландах упізнані 262-ві жертви катастрофи малазійського Бoїнга 777 на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ООН у соцмережі. За останній тиждень вдалося ідентифікувати одинадцять загиблих, в тому числі восьми голландців.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.