RSS

Украинские новости

Українські військові «вітають» Путіна з Днем народження. Відео

  •      4



Цей день мені довелося провести у місті Щастя поблизу Луганська. Нашій знімальній групі 5 каналу було якось не звично постійно чути постріли та вибухи.

А от місцеві мешканці вже звикли до цього. Спокійно ходять у магазин, катаються на велосипедах. Хоча більшість все ж таки намагаються не виходити на вулицю.

«Екскурсію» містом нам провели бійці батальйону Айдар.

Показали житлові будинки, які зазнали ушкоджень від мінометних обстрілів терористів. Магазин, в який поцілили у розпал робочого дня. Будинок культури, який обстріляли у той час, коли там грали весілля боєць Айдару та місцева дівчина. Лікарню, куди після перемир’я частіше потрапляють мирні жителі, аніж українські бійці.

95% місцевих – підтримують сепаратистів, вважають айдарівці. Попри це українські бійці продовжують боротьбу за українську землю. У тих, хто досі залишається у місті Щастя, стійкі морально-вольові якості.

Я таких бачив на Майдані. Вони не бігли, коли Беркут йшов на штурм Майдану. Вони залишалися на передовій. Іноді з дерев’яними щитами проти вогнепальної зброї.

Окрім розмов про «одвічне», «перемир’я» та боротьбу за Україну, згадали і Путіна. «Благо» старий відзначив цього дня свої 62-річчя. Хлопці вирішили переказати йому свої «побажання»)

Це, звичайно, не лист турецькому султану, але щось близьке.

Джерело


Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.