RSS

Украинские новости

В Грозному Кадиров влаштував 100-тисячну ходу до дня народження Путіна

  •      7



У столиці Чечні Грозному понад 100 тисяч осіб беруть участь в ході на честь дня народження президента РФ Володимира Путіна. Очолює хода глава ЧР Рамзан Кадиров з портретом Путіна в руках.

Демонстранти, вишикувавшись у дві колони, йдуть від площі Минутка по проспекту Ахмата Кадирова до центральної площі перед мерією столиці. Учасники акції тримають в руках прапори Росії та Чечні — кожен довжиною в кілометр, повідомляє Росбалт з посиланням на прес-службу глави Чечні

В колоні демонстрантів — студенти вузів регіону, працівники міністерств, відомств, комітетів, представники молодіжних та громадських організацій, члени республіканського парламенту, а також жителі Чечні. Вони скандують: «Росія», «Чечня».

По закінченню акції на центральній площі столиці відбудеться святковий концерт за участю зірок чеченської естради та танцювальних колективів.

Нагадаємо, 5 жовтня в центрі Грозного вчинили теракт, внаслідок якого загинули 5 поліцейських. Кадиров заявив, що терорист, який влаштував вибух, «нікого не представляє», а в республіці зараз «стабільність і процвітання».

Джерело


Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.