RSS

Украинские новости

Війна на Донбасі вбила 3627 осіб — оновлені дані ООН

  •      1



З початку збройного конфлікту на сході України загинули 3627 людей, ще 8447 отримали поранення. Про це йдеться в новій доповіді Управління ООН з координації гуманітарних питань, повідомляє ВВС Russian.

Дані наводяться станом на 30 вересня. До числа жертв конфлікту включені загиблі пасажири малайзійського «Boeing-777″, який був збитий неподалік Сніжного Донецької області.

За даними ООН, в зоні конфлікту проживають понад 5 млн осіб, 379 тисяч осіб переїхали в інші регіони України, понад 426 тисяч — в сусідні країни.

У доповіді йдеться, що через три тижні після досягнення домовленості про припинення вогню на сході України, режим перемир’я постійно порушується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Російський найманець розповів, як «українські кіборги» влаштували «м’ясорубку» біля донецькогоаеропорту

«Повідомлення про порушення режиму припинення вогню надходять щодня, а обстріл частин Донецької та Луганської областей посилився», — наголошують автори доповіді.

Нагадаємо, напередодні президент України Петро Порошенко заявив, що в ході проведення антитерористичної операції на Донбасі за весь час загинули 946 українських військових і добровольців.

Джерело


Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.