RSS

Украинские новости

Завод Ахметова попал под обстрел, есть раненые

  •      2
Завод Ахметова попал под обстрел, есть раненые
Фото: infokava.com

Авдіївський коксохімічний завод, розташований у передмісті Донецька, потрапив під потужний мінометний обстріл. В результаті поранені співробітники підприємства. Про це у середу повідомила прес-служба компанії «Метінвест», що належить Рінату Ахметову.

«Під час вчорашнього мінометного обстрілу поранені співробітниця Авдіївського коксохімічного заводу групи «Метінвест» (АКХЗ) і працівник підрядної організації. Поранені доставлені у заводську медико-санітарну частину. Загрози їх життю немає. Інфраструктурі підприємства завдано серйозних пошкоджень. Йде оцінка завданих збитків», — говориться у повідомленні.

У компанії зазначили, що прицільний вогонь по території АКХЗ вівся у вівторок з самого ранку.

Як відомо, місто Авдіївка Донецької області на даний час знаходиться під контролем сил АТО, проте вже найближчі міста і села контролюються терористами «ДНР». Це вже другий потужний артилерійський обстріл Авдіївського коксохіму за останні кілька днів. Так, 1 листопада на територію заводу впало шість снарядів.

«Серйозний удар припав на паропровід, завдяки якому теплом забезпечується 35-тисячна Авдіївка. Кожен такий обстріл, кожен снаряд, що впав на територію підприємства, може стати фатальним»

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.