RSS

Украинские новости

Телеканал "24" отказался транслировать "Шустер live"

  •      3
Телеканал "24" отказался транслировать "Шустер live"

Телеканал «24» відмовився від трансляції політичного ток-шоу «Шустер live». Про це повідомляє прес-служба телеканалу, передає УНН.

«Ми вдячні «Савік Шустер студії» за співпрацю, яка тривала майже рік. За цей час мільйони наших глядачів подивилися ток-шоу на»24″-му каналі. Однак ми розуміємо, що нам необхідно створювати проекти власного виробництва, на чому зараз і плануємо зосередитися», — сказав генеральний директор Телеканалу новин «24» Роман Андрейко.

Як відомо, останній ефір суспільно-політичного ток-шоу «Шустер live» «24» канал транслював 13 лютого. Глядачі зустріли випуск критикою у соцмережах.

«Після ефіру телеканал «24» поширив повідомлення про те, що поділяє обурення глядачів різкими заявами російського журналіста Максима Шевченка, які прозвучали під час ток-шоу «Шустер live» 13 лютого. Під час включення скайпом в прямому ефірі цей кореспондент виголошував і відстоював типові російсько-пропагандистські позиції про «карательную операцію» та «братоубийственную войну», — пише «Телектритика».

У прес-службі телеканалу «24» нагадали, що не мають можливості втручатися у виробництво ток-шоу.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.