RSS

Украинские новости

Агент ФСБ возглавил "Черниговторф" — радикал Мосийчук

  •      1

Виконувач обов’язків директора підприємства «Чернігівторф» став Дяденко Аркадій Ігорович, віце-президент АНО «Центр «Кремлевская стратегия» та посібник ОПГ «Москва» в Україні. Про це заявив депутат Радикальної партії Ігор Мосійчук.

Нардеп при цьому додав, що у 2000 році проти Дяденко Аркадія Ігоровича була порушена кримінальна справа за статтею КК 81. (Розкрадання державного або колективного майна шляхом крадіжки).

«Що робить першою справою, прийшовши до влади, наш новітній провідник до ресурсної незалежності держави? – запитує парламентар. — Все прогнозовано. Підписує договір з іншим товариством, за умовами якого 70% управління всім, що має ДП «Чернігівторф», приймає на себе «Терма – Груп», співзасновниками якої виступають друзі, товариші, знайомі нашого комбінатора, та просто «хороші люди»: Бурсук Валерій Миколайович, Ковальчук Костянтин Юрійович, Уваров Ігор Іванович, Євсєєв Віктор Володимирович».

«А враховуючи, що Євсєєв Віктор Володимирович ще є тестем Юрія Павленко, колишнього міністра, народного депутат 4 скликань, в тому числі і нинішнього, куди він втрапив за списками «Опозиційного блоку», то все стає зрозумілим.

І відразу знов знаходжу те, що пов’язало «Опозиційний блок» з «Центром «Кремлевская стратегия» — це жага до бабок і співпраця з Кремлем. Вона зводить разом усіх, хто захворів на цю невиліковну хворобу» – на останок додав Мосійчук.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.