RSS

Украинские новости

Міністр Шевченко має піти у відставку

  •      0

Не можу промовчати після останніх публічних заяв та дій свого колеги, міністра екології Ігоря Шевченка. Тому хочу звернути вашу увагу на декілька дуже важливих речей у цьому контексті.

Про європейські політичні традиції

Ігор Шевченко публічно визнав, що, як міністр, скористався літаком одного із олігархів у приватних цілях. У будь-якій країні Європейського союзу — це би одразу призвело до відставки такого високопосадовця. І я особисто закликаю Ігоря Шевченка саме до такого мужнього та відповідального кроку. Тут, навіть, не питання можливої корупції. Цього вчинку вимагають європейські політичні традиції та стандарти політичної культури і моралі до яких ми прагнемо. Це ті цінності за які ми всі стояли на Майдані.

Про єдність урядової команди

Сьогодні Уряд та парламентська коаліція, як ніколи, потребують єдності. Вони повинні діяти як один добре налагоджений механізм, як одна команда. Занадто багато викликів стоять перед Україною та здобутками Революції Гідності. Нам не пробачать повторення 2005-го року та підриву єдності демократичних сил із середини. Війна та різноманітні «розборки» всередині Уряду країни яка воює — це найкращий подарунок окупантам та нашим ворогам. Тому, якщо один із міністрів починає публічно критикувати діяльність Кабміну, то він спершу має подати у відставку. І лише після цього отримає право на відповідну критику.

Источник: Facebook

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.