RSS

Украинские новости

До конца года ВР примет более 10 законопроектов, направленных на развитие промышленности, — нардеп

  •      2

До кінця 2015 року Комітет Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва планує забезпечити прийняття пакету з понад 10 законопроектів, спрямованих на розвиток вітчизняної промисловості, залучення інвестицій в реальний сектор економіки, масштабування експорту та створення нових робочих місць. Про це заявив голова Комітету ВР з питань промислової політики та підприємництва, заступник Лідера Радикальної партії з економічної політики Віктор Галасюк. Він повідомив, що даний пакет законопроектів включений до Плану законодавчого забезпечення реформ. Як відомо, розроблений за дорученням Голови ВР план ЗЗР нещодавно було затверджено Парламентом.

«Один з важливих галузевих законопроектів, спрямованих на захист вітчизняного виробника, вже прийнятий і чекає на підпис Президента – це закон про заборону експорту лісу кругляку, — повідомив Віктор Галасюк. – На черзі інший законопроект – про сприяння розвитку металургійної галузі, який створить чіткі умови регулювання експорту металобрухту та прозорого ринкового розподілу квот на експорт. Це ще один крок від економіки сировинного експорту та безробіття до економіки виробництва та створення робочих місць. Наступні галузеві ініціативи будуть стосуватись розвитку машинобудівної галузі, сільского господарства, харчової промисловості тощо».

Віктор Галасюк також повідомив, що такі галузеві законопроекти разом з законопроектами про експортно-кредитне агентство, індустріальні парки, державний банк розвитку та підтримку вітчизняних виробників і малого бізнесу безпосередньо спрямовані на реалізацію Нового економічного курсу, проголошеного Радикальною партією Олега Ляшка.

“Таким чином парламент бере на себе ініціативу щодо формування інвестиційної та індустріальної політики задля забезпечення розвитку економіки та добробуту громадян” – повідомив Віктор Галасюк.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.