RSS

Украинские новости

Нужен ли парад на День независимости?

  •      36

Тут іде велика дискусія про відмову зеленої шмарклі проводити військовий парад на День Незалежності. Підтримую різні аргументи, сам аж закипаю. Але потім вирішив: помовчи до ранку, переночуй з цим. Переночував і прийшло на думку:

Бувають паради перемоги (у тому числі в пам’ять минулих перемог), бувають паради мобілізуючі, коли ви цим надихаєте на подвиг тих, кому йти на фронт. Але ніколи й ніде не було парадів на честь КАПІТУЛЯЦІЇ!

Мир за будь-яку ціну, не стріляти навіть у відповідь, заяви каманди п-резидента, що це наші бійці убивали мирних мешканців, рішення відкрити вільну й необмежену торгівлю з окупованими територіями, відсутність реакції влади на дикі рішення судів… Це не просто зрада. Це вже проголошена капітуляція. Який у біса парад? Що ваідзначати? Кому мають віддавати честь і проголошувати Славу бійці?

Парад у вішистській Франції колаборанта Петена десь у 1940-41 роках, курча! А що? Ніби ж ще остаточно не окуповані й прапори власні, а не німецькі розвивалися… Аналогії, які просто вбивають.

Taras Chornovil

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.