RSS

Украинские новости

Протоієрей Всеволод Чаплін оголосив про практичну неминучість третьої світової війни

  •      1

У Московському патріархаті вважають, що нинішні суперечності в світі рано чи пізно здатні вилитися в глобальну війну.

«Сьогодні в світі відбувається багато процесів, в яких Росія повинна грати набагато більш активну роль, тому що накопичилися в світі економічні та соціальні протиріччя настільки сильні, що вони просто не можуть не прорватися серйозними військовими діями. Нам не уникнути, швидше за все, великої війни «, — заявив глава Відділу Московського патріархату із взаємин Церкви і суспільства протоієрей Всеволод Чаплін в інтерв’ю видавничому дому «Вільна преса» .

«Очевидно, великій кількості людей сьогодні потрібно готуватися до того, щоб встати в контекст ось цієї дуже складної, дуже небезпечної реальності», — попередив Всеволод Чаплін.

На думку священослужителя, для того, щоб ці дії велися «не на нашій території, а бажано і не поблизу від наших кордонів, нам зараз потрібно тримати армію дуже боєздатної і приймати участь в розрулюванні всіх чреватих війною ситуацій в світі: це стосується Близького Сходу, Центральної Азії, де також дуже неспокійно сьогодні «.

Чаплін зробив і ще один апокаліптичний прогноз, заявивши, що хід розвитку нинішньої цивілізації може привести до того, що міста будуть знищені. 

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.