RSS

Украинские новости

"Європейський напрям діяльності "ЗАСТУПа" є єдино вірним для країни", — експерт

  •      1
"Європейський напрям діяльності "ЗАСТУПа" є єдино вірним для країни", - експерт

За словами аграрного аналітика Андрія Китаєва, вибране «ЗАСТУПом» напрямок євроінтеграції підтримають більшість виборців.

«Розвиток українських фермерських господарств необхідно в контексті підписаної економічної частини Угоди про асоціацію. Серед усіх передвиборчих програм, такий акцент робить тільки партія «ЗАСТУП», що безсумнівно дає їй додаткову фору перед політичними конкурентами», — говорить експерт.

Аналітик стверджує, що в Європі фермери отримують великі пільги і дотації від держави, що робить бізнес успішним та розвинутим. «Я вважаю, що європейський напрям діяльності «ЗАСТУПа» є єдино вірним для країни. Нам давно необхідно було ввести пільгові системи для невеликих сільських підприємств, як це успішно практикується в Європі», — стверджує Андрій Китаєв.

Так, на думку Китаєва, більш всього в залученні інвестицій для модернізації і розвитку виробництва потребують підприємства середнього бізнесу. «Поза сумнівами, шлях європейської інтеграції, передбачений програмою «ЗАСТУПа» отримає широку підтримку не тільки серед аграрного співтовариства, але і серед більшості населення України», — говорить Китаєв.

Він пояснює такий вибір виборців проєвропейським настроєм населення і необхідністю поступової переорієнтації на європейські ринки. Експерт стверджує, що створення стабільного середнього класу сільгоспвиробників позитивно позначиться на економіці країни в цілому і виведе українську продукцію на якісний рівень.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.