RSS

Украинские новости

Головний соціолог Януковича став радником Аксьонова в окупованому Криму

  •      1

Виявляється соціолог Євген Копатько, якого вчора включили у склад нєкої консультативної ради при т.зв «голові Криму» Аксьонові, таки багато знав про війну проти України. Передостання зустріч у мене була з ним в студії «Свободи Слова», на самому початку Революції Гідності, коли влада хіба «хіхікала» з «якихось» студентів, які «надумали» змусити самого Януковича підписати Угоду про асоціацію з ЄС. Тоді Копатько під час рекламної паузи у куточку «хіхікав» з одіозним регіоналом Царьовим. Пам’ятаю, як тоді запитав у Царьова про його збочені принципи федералізації (запитав з наукового інтересу тільки тому, що однією з тем моїх досліджень є тема «регіоналізму» і тому «для статистики» потрібна була думка «тієї сторони»). Парочка здивовано подивилась на мене і Царьов несподівано видав «А сколько сможем маршброском дойти, столько и будет федерация!». Я тоді подумав, що це дурний жарт. А тепер розумію, що ні.

Уявіть собі! Ще не було 100-тисячного Майдану, боїв на Грушевського, не було «днр» і «лнр», а вони вже знали про «маршбросок».

Остання зустріч з Копатьком була теж в у студії, цього разу телеканалу «Рада». Тоді на Грушевського вже загинули перші герої, ситуація хиталася, і Копатьку було не до «хіханьок».

«Не надо расшатывать ситуацию, нужно стремится к компромиссу, иначе придут командовать другие люди – военизированные формирования, которым наплевать на чьи-то экспертные мнения», — намагався апелювати до мене в ефірі Копатько.

Уявіть – президентом ще був Янукович, не було Слов’янська, Гіркіна і інших бандюганів, а він вже чітко вказує на самодіяльні загони у випадку втечі Янука.

…Не маю жодного сумніву, що Росія готувала вторгнення в Україну задовго до Майдану, вочевидь планували зробити це на 2015 рік, — коли мали відбутися чергові президентські вибори. Звичайно, при цьому заміряли температуру і через соціологічні структури, наближені до Партії регіонів (а через кого ще?) — такі як структура Копатька. Звідси і його глибокі пізнання.

Але от що цікаво — вчора Копатько став радником «голови Криму» Аксьонова, а не якогось там «чиновника» з «днр-лнр», — хоча сам Копатько родом з Донецька.

Непевно, Копатько і цього разу щось знає…

Источник: Facebook

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.