RSS

Украинские новости

Що міліція хоче знайти у квартирі Сиротюка на 13-й день арешту?

  •      2

Я «свободівцям» не адвокат. Вони вчинили те, що вони вчинили. Але я їм також не прокурор і вважаю, що лише справедливе і об’єктивне розслідування може дати відповідь на питання, хто насправді причетний до вибуху гранати під Верховною Радою.

Ну посадили вони Сиротюка під арешт – щоб залякати усіх інших і показати свою силу. Припустимо, залякали і показали. Але з процесуальної точки зору – для чого проводити обшук у його квартирі о 7-й ранку на 13-й день після його арешту.

Що міліція хоче там знайти? План державного перевороту? Рецепт коктейлю Молотова? Докази того, що наступна граната таки мала полетіти в депутатів? Секретні настанови з Кремля? Навіть, якщо і так, то у «свободівців» було більше 20 днів на те, щоб знищити будь-які «директиви Путіна». Якщо вони у них були.

Тим не менше, вони таки прийшли в 7-й ранку в квартиру, де живуть малі діти, і з якогось переляку привели з собою людей з нової поліції, яка взагалі не має слідчих функцій, а займається патрулюванням вулиць. Одному мені це нагадує нічні судилища Юлії Тимошенко в камері Лук’янівського СІЗО?

Президенти змінюються, у владу приходять різні політики, а методи стають ще більш цинічними по відношенню до людей. Шкода, бо така поведінка рано чи пізно спровокує в суспільстві серйозний конфлікт.

Источник: Facebook

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.