RSS

Украинские новости

Євгенія Тимошенко: надії на справедливий апеляційний процес не залишилося

  •      12

Євгенія Тимошенко, дочка лідера опозиції Юлії Тимошенко, заявляє про відсутність об’єктивності в розгляді апеляційної скарги на незаконність вироку її матері в так званому «газовому» справі . «Надії на справедливий розгляд справи в Апеляційному Суді не залишилося», — сказала Євгенія Тимошенко в Брюсселі (Бельгія) на засіданні робочої групи Європейської народної партії Комітету Регіонів ЄС, повідомляє прес-служба БЮТ. Також Євгенія Тимошенко підкреслила, що репресії проти опозиції в Україну тривають.

«Відбувається кричуще порушення прав людини. Для того, щоб знищити свого головного політичного конкурента режим вже проводить судові засідання в камері, коли моя мати хвора лежить у ліжку і не може встати «, — підкреслила вона. Донька Юлії Тимошенко також взяла участь у пленарному засіданні Комітету Регіонів Європейського Союзу, яке відбулося 14 грудня в Брюсселі (Бельгія).

В ході засідання Президент Комітету Регіонів ЄС Мерседес Бресс висловила свою підтримку Юлії Тимошенко і зазначила, що Комітет Регіонів пильно стежить за політично мотивованими процесам української влади на чолі з Президентом Віктором Януковичем над представниками опозиції. » Ми підтримуємо Юлію Тимошенко і підкреслюємо, що всі розслідування і судові процеси проти представників опозиції повинні відбуватися тільки при дотриманні верховенства права та прав людини «, — заявила Мерседес Бресс.

У рамках візиту до Брюсселя 14-15 грудня, який відбувається на запрошення Президента Комітету регіонів ЄС, Євгенія Тимошенко взяла участь у засіданні робочої групи Європейської народної партії Комітету Регіонів ЄС.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.