RSS

Украинские новости

До Лук’янівського СІЗО приїхали байкери та зять Тимошенко

  •      4

Учасники АвтоМайдана і представники Батьківщини молодої пов’язали жовто-блакитні стрічки на будівлю Лук’янівського СІЗО, де міститься екс-прем’єр України Юлія Тимошенко.

Кілька сотень автомобілів учасників АвтоМайдана, сигналячи, прибули до СІЗО. На машинах вивішені державні прапори України. З учасниками АвтоМайдана прибула група байкерів.

До СІЗО на байку приїхав зять екс-прем’єра України Шон Карр в «косухе» з написом Падонок. Виступаючи на мітингу він сказав: «Юля, я з тобою! Слава Україні!».

На мітингу виступили народні депутати Наталія Королевська, Євген Суслов.

«Я, як голова парламентського комітету з туризму, буду наполягати, щоб Лук’янівське СІЗО, як і Межигір’я, увійшли в офіційні туристичні путівники Україні до Євро-2012. Нехай європейці приїжджають і бачать ці освячені муками патріотів стіни СІЗО, нехай бачать найяскравіший приклад» жлобства «в Європі — Межигір’я», — цитує Суслова прес-служба Батьківщини молодої.

У Лук’янівському СІЗО також містяться ряд чиновників колишнього уряду України, зокрема, екс-глава МВС Юрій Луценко

Учасники АвтоМайдана поступово прибувають до СІЗО, вітаючи присутніх гудками.

Як повідомлялося, сьогодні, 24 серпня, в Києві почалася акція прихильників опозиції Автомайдан на підтримку екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.