RSS

Украинские новости

Кірєєв пригрозив вигнати журналістів, дивиться шоу Шустера і іноді регоче

  •      3

Після перерви в залі Печерського суду, де проходить судовий процес у справі Тимошенко, встановили екран, на якому показують уривок ток-шоу «Шустер Live».

Ефір почався епізодом, на якому російський політик Борис Нємцов біля мікрофона каже про Володимира Путіна і Газпромі. На словах Нємцова про те, що Тимошенко одяглася на переговори з Путіним, так, «щоб він забув про газ», Тимошенко розсміялася, повідомляє » Українська правда «.
Разом з тим, почувши репліку з екрана про те, що Путін її шантажував, Тимошенко похитала головою на знак незгоди. Також вона розсміялася на репліку про допит Путіна.
Суддя Родіон Кірєєв між тим пригрозив журналістам видаленням із залу Печерського райсуду за прохання голосніше говорити.
Зазвичай Кірєєв дуже тихо веде засідання, так, що доводиться прислухатися до кожного його слова. Разом з тим, коли він робить зауваження присутніх в залі, його слова можна почути добре і чітко. Тому журналісти написали звернення до суду з проханням, щоб Кірєєв вів засідання голосніше.
Однак коли представники ЗМІ в черговий раз під час засідання попросили суддю говорити голосніше, він заявив: «У разі порушення правопорядку, порушники будуть видалені із залу суду».

Пожвавлення в залі суду під час перегляду «Шустер Live» викликав епізод, коли в студії з’явилася Тимошенко і почала полеміку з «регіоналкою» Інною Богословською.

Кірєєв посміхнувся на фразі Тимошенко про те, що Богословської слід «попити водички святий».

Разом з тим під час епізоду, коли Богословська бігала за Тимошенко по студії, Кірєєв не зміг стримати сміх.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.