RSS

Украинские новости

Колесніков орендував своїм фірмам офіси в «Парусі» за 1,4 млн. грн.

  •      8

Частина держпідприємств, підпорядкованих міністру інфраструктури Борису Колесникову , за результатами тендерів уклали угоду про оренду приміщень з ТОВ «П.М.А.», яке здає в оренду офіси у бізнес-центрі «Парус» по вул. Мечникова, 2 у Києві на суму 1,4 млн грн до кінця 2011 року.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно конкурсної документації, ДП «Дирекція з капітального будівництва та реконструкції Міжнародного аеропорту« Донецьк »за 405 тис. грн орендувало на серпень-грудень« 5-9 кабінетів у т.ч. приймальня »загальною площею 120 — 150 кв.м. Підприємство, яке відповідає за реконструкцію донецького аеропорту, має юридичну адресу по ул.Соловьяненко, 115-а в м.Донецьк.

ДП «Льодові арени» заплатить за оренду 120 тис. грн. Компанія окрім будівництва льодових майданчиків також відповідає за будівництво вертолітного майданчика поруч з музеєм Шевченка у Каневі.

Нацагентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів заплатить ТОВ «П.М.А.» 879 тис. грн. Також Нацагентство заплатить ПрАТ «Мандарин Плаза» 148 тис. грн за оренду до кінця 2011 року конференц-залу площею до 155 кв.м., місткістю до 150 чоловік.

Нагадаємо, віце-прем’єр Борис Колесніков вважає виправданим розміщення Нацагентства з питань Євро-2012 в «Парусі», незважаючи на дорогу оренду. «Вся оплата за перебування цього агентства не складає і однієї сотої відсотка підготовки, а це обличчя нашої країни», — зазначив віце-прем’єр.

Засновниками ТОВ «П.М.А.» є Юрій Бобер і кіпрський офшор «Лусіне лімітед». Бізнес-центр «Парус» належить Дмитру Фірташу, там же орендує приміщення його компанія «Group DF».

Раніше в цій же компанії орендував офіс НСК «Олімпійський» по $ 75 за квадратний метр.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.