RSS

Украинские новости

Міліція заповнила центр Києва

  •      2

Співробітники спецпідрозділу «Беркут» почали перекривати прилеглі до парку Т. Шевченка вулиці, де зараз проходить мітинг опозиційних політичних сил, повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

«Таким чином вони хочуть перешкодити опозиції пройти центральними вулицями міста», — зазначено в повідомленні.

За інформацією «Батьківщини», на вулицю Володимирську, пройти дуже складно, оскільки міліціонери «вишикувалися в 4 ряди».

«Практично всі прилеглі вулиці заповнені автобусами із співробітниками спецпідрозділів у повному бойовому обмундируванні», — йдеться в повідомленні.

Напередодні суд заборонив опозиції проводити акції в центрі Києва, зокрема на вулиці Хрещатик. За інформацією представника київської влади, заборона не поширюється на вул.Володимирській.

Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», сотні мітингуючих прихильників опозиції попрямували від пам’ятника Тарасу Шевченку в бік вулиці Володимирська у напрямку до Софіївської площі.

Вулиця Володимирська перекрита подвійним металевою огорожею між Будинком вчителя і торговим центром «Леонардо». Там стоять співробітники міліції та спецпідрозділу «Беркут», які на пропускають учасників акції.

Мітингувальники підійшли до загородженням і вимагають їх пропустити. Перший кордон міліції незначна частина опозиціонерів пройшла.

На вулицю Б. Хмельницького підтягуються ще десятки «беркутівців».

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.