RSS

Украинские новости

Прокурори росмішили Тимошенко

  •      2

Лідер партії «Батьківщина», екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко ставить під сумнів професійні якості прокурорів, що представляють державне обвинувачення у судовому розгляді її кримінальної справи. Про це повідомляє прес-служба Тимошенко.

 «Я хочу висловити подяку Віктору Януковичу за те, що він такої якості прокурорів сюди надав», — сказала Юлія Тимошенко після того, як один з представників державного обвинувачення звернувся до свідка Олександру Турчинову з питанням «звідки вам відомі ваші відповіді «.

 Таке питання прокурора викликав у присутніх в залі подив і сміх, а захисник Юлії Тимошенко Микола Сірий зазначив, що «поставлене питання не відповідає вимогам КПК». Суддя уточнив питання прокурора: «Скажіть, будь ласка, звідки вам відомі джерела інформації , що надається в суді, це вам особисто відомо? «. У відповідь на це Олександр Турчинов повідомив суду, що дає свідчення, які відомі йому з різних джерел: «Я хочу сказати, що мої свідчення відповідають об’єктивним реаліям, і в більшості подій, про які я розповідаю, я брав участь».

 Перед цим представники державного звинувачення кілька разів робили зауваження Олександру Турчинову за те, що він уникає відповіді на питання, незважаючи на те, що колишній перший віце-прем’єр вже другий день свідчить у справі. 

До речі, сьогодні допит Олександра Турчинова триває вже більше п’яти годин, а вчора тривав 2,5 години. У відповідь на таке зауваження прокурорів Юлія Тимошенко зазначила: «Чому ви не робили зауважень Грищенко, коли він розповідав про космос і зірок?»

 Сьогодні прокурори запитували в Олександра Турчинова про ступінь його знайомства з Юлією Тимошенко.«Хочу сказати, що я даю виключно об’єктивні свідчення», — запевнив він.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.