RSS

Украинские новости

У Харкові мітингують голодні тролейбусники

  •      3

У Харкові на площі Свободи проходить нечисленний мітинг колишніх і нинішніх співробітників «Міськелектротрансу».

Всього в акції беруть участь десять осіб, яких оточили три десятка міліціонерів.

 У руках пікетувальники тримають плакати: «Гепа — сказав, Почепецький — звільнив», «Незадоволений? Звільнено», «Не можу годувати дітей» сніданками «. Вимоги мітингувальників — розрахунок по боргах із заробітної плати та відновлення звільнених співробітників «Міськелектротрансу». Учасники акції намагалися розбити на площі намет, але вона була знесена міліцією. Нагадаємо, після страйку тролейбусників у Харкові 2 серпня з 2-го і 3-го депо КП «Горелектротраспорт» були звільнені дев’ять осіб, у тому числі 7 водіїв тролейбусів. 

Один з протестуючих — водій тролейбуса з багаторічним стажем Сабадиш — сьогодні йому реально нічим годувати двох малолітніх дітей — 2-х та 5-ти років . Він також зазначив, що вирішив підтримати страйк, через участь в якій був звільнений, після того як йому кілька місяців не платили заробітну плату. «Добре, я живу в приватному секторі, яка-не є господарство ..

. А у нас деякі водії виїжджали на маршрут голодними «, — розповів Сабадиш. Як повідомлялося, 2 серпня на прес-конференції директор Департаменту транспорту і зв’язку Харківської міськради Сергій Дульфан оголосив, що гроші на погашення заборгованості по зарплаті є і «ми готові виплатити зарплату зараз же». На даний момент, кажуть протестувальники, деяким співробітникам зарплата виплачена в обсязі 60-80%, а деяким — не виплачено жодної копійки.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.