RSS

Украинские новости

ДТП у Чернігівській області: Число загиблих збільшилося до десяти

  •      23

На місці ДТП на 44 км автодороги Чернігів — Грем’яч біля села Волосківці Менського району Чернігівської області, де вчора зіткнулися вантажівка і маршрутний автобус, знайшли тіло ще одного загиблого.

Як повідомили сьогодні, 9 вересня, в управлінні Міністерства надзвичайних ситуацій у Чернігівській області, таким чином кількість жертв трагедії зросла до десяти чоловік.

У МНС зазначили, що в результаті ДТП вижила тільки одна 40-річна пасажирка автобуса, яка зараз з переломами кісток лівого стегна і черепно-мозковою травмою перебуває в реанімаційному відділенні Менської центральної районної лікарні.

Водій вантажівки, який виїхав на зустрічну смугу, від госпіталізації відмовився. Зараз він затриманий працівниками МВС.

Нагадаємо, вчора десять осіб загинули і одна жінка була госпіталізована в результаті зіткнення мікроавтобуса і вантажівки Volvо Mercedes.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу за ч.3. ст.286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Крім того, сьогодні прем’єр-міністр Микола Азаров висловив співчуття рідним і близьким загиблих і доручив Кабінету Міністрів створити міжвідомчу комісію з розслідування причин дорожньо-транспортної пригоди.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.