RSS

Украинские новости

ГПУ проведе позапланову перевірку «1+1»

  •      13

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення має намір провести позапланову перевірку телеканалу «Студія» 1+1 « на прохання Генпрокуратури.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацради.

На думку Генпрокуратури, передача «Діти напрокат», яка транслюється в ефірі «1+1», викликала сумніви щодо її відповідності вимогам законодавства, оскільки в ній беруть участь малолітні діти, віком від 8 місяців.

Також Нацрада проведе перевірку і каналу ICTV .

Що стосується телеканалу ICTV, то у вересні до регуляторного органу звернулася Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі з проханням перевірити відповідність нормам українського законодавства передачі «Джентльмени на дачі».

Також буде перевірено діяльність донецької телерадіокомпанії «Клас» у зв’язку із заявою від керівника іншого місцевого каналу «Донбас».

У заяві йдеться про ретрансляцію ТРК «Клас» програм іншого мовника, зокрема футбольних матчів, що суперечить чинній ліцензії телерадіокомпанії.

Нацрада також призначив позапланові перевірки ТОВ «Кабельна телерадіокомпанія« Девком »(Сімферополь), ПП« Телерадіокомпанія Liss TV »(Євпаторія), ПП« Астерс груп », (Чоп), АТ ТПК« Право А / ТВК »(Харків), ТРК« ТВ-ком », (Глухів Сумської області).

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.