RSS

Украинские новости

Регіонал розповів, скільки повинні коштувати біометричні паспорти

  •      8

Народний депутат від Партії Регіонів Василь Грицак заявив, що на його думку, українські біометричні паспорти повинні коштувати 300-350 грн.

Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ , регіонал підкреслив, що в Європі вартість таких паспортів становить від 70 до 250 євро. «На мою думку, український біометричний закордонний паспорт повинен коштувати від 300 до 350 гривень», — сказав він.

Грицак зазначив, що в разі підписання закону про введення біометричних паспортів отримувати їх можна буде вже з початку жовтня.

Він нагадав, що до 1 жовтня України повинна увійти в графік, передбачений узгодженими з ЄС документами. І якщо найближчим часом закон буде підписаний президентом, вже з початку жовтня українці зможуть отримувати біометричні паспорти.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада Україна прийняла закон , що передбачає введення в Україні біометричних паспортів. Після прийняття законопроекту в цілому голова Верховної Ради Володимир Литвин зазначив, що Україні виконала практично всі законодавчі вимоги Європейського Союзу, необхідні для лібералізації візового режиму України з ЄС.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.