RSS

Украинские новости

Суркіс: ми були на голову сильніше за «Шахтар»

  •      11

Президент київського клубу вважає, що його команда зобов’язана була перемагати «гірників».

Після матчу «Динамо» — «Шахтар» (0:0) президент столичного клубу Ігор Суркіс залишився задоволений грою своєї команди:

— Вийшла гарна, бойова гра. Є гра — немає результату, ми хотіли однозначно перемогти. Але це футбол, потрібно забивати. Це ж я сказав і після матчу зі «Сток Сіті».

Я не пам’ятаю такої команди, яка в першому таймі залишила б «Шахтар» без м’яча, «Динамо» ж це зробило. А якщо є гра, то буде і результат. Грою я дуже задоволений, думаю, як і тренер.Задоволені і хлопці … Що можна зробити, якщо м’яч просто не залітає у ворота?

Можу сказати, що сьогодні ми були на голову сильніше за «Шахтар», не поступилися їм ні в майстерності, ні в мотивації.Тому заслужили три очки, але повинні змиритися з одним. Гра вийшла на руку «Металісту» — тепер буде цікавіше, три команди поборються за золото.

— Ви вважаєте, результат не по грі?

— Однозначно, ні. Сьогодні ми повинні були заробляти три очки, але не дорахувалися двох. У першому таймі лише ідей міг забити два м’ячі, а після перерви м’яч потрапив у поперечину.У «Шахтаря» ж не було жодного моменту біля наших воріт.

Центральний поєдинок 11-го туру між «Динамо» і «Шахтарем» завершився внічию 0:0 . Найбільш спірний епізод у матчі стався на 70-й хвилині, коли арбітр хотів призначити пенальті у ворота «Динамо».

Після матчу наставник «Шахтаря» Мірча Луческу визнав справедливим рішення судді не призначати пенальті.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.