RSS

Украинские новости

У банку Прохорова влаштували обшук

  •      2

У банку «Міжнародний фінансовий клуб» (МФК), що входить до групи «Онексім» Михайла Прохорова , проходить обшук. Про це повідомляє РІА Новини з посиланням представника партії » Правое дело «, лідером якої є Прохоров

«Проходить обшук. Ніхто нічого нам не пояснив», — заявив агентству прес-секретар «Правого дела» Олексій Уразов.

Джерела «Інтерфакс» повідомляють, що всередині офісу МФК за адресою Тверський бульвар, 13 перебували кілька слідчих і люди в масках, які не пускали в банк співробітників.

Ще одне джерело агентства повідомив, що співробітники правоохоронних органів, одягнені в камуфльований форму, покинули банк, завершивши обшук. Чи були вилучені будь-які документи банку, не повідомляється.

Крім того, як повідомляє агентство з посиланням на очевидців, з двору будинку раніше виїхала поліцейська «Газель» з написом «УВС по ЦАО».

Банк МФК отримав широку популярність в 2009 році, коли Прохоров запросив для участі в банку ряд найбільших бізнесменів. Акціонерами МФК, зокрема, стали Віктор Вексельберг , Олександр Абрамов (Evraz Group) і дружина Сергія Чемезова («Ростехнології») Катерина Ігнатова. Через складу акціонерів МФК в пресі часто називають «банком олігархів».

Після того, як Прохоров погодився очолити «Правое дело», мільярдер обіцяв, що концентруватиметься на політичній кар’єрі, а бізнесу буде приділяти набагато менше часу.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.